Αμυντικοεπιθετικό, Σοβαροαστείο, Ξεβολευτικό, Πολυχρηστικό φυλλάδιο

Tuesday, April 10, 2007

αντί προλόγου

Το φυλλάδιο "αντικυνωνικά" το γνώρισα από ένα post που είχε ανεβάσει στο προσωπικό του Blog ο φίλος μου Tertuliano Máximo Afonso. Το χιούμορ του κειμένου σε συνδυασμό με την απίστευτα έγκαιρη κριτική που ασκούσε στην περιρρέουσα γελοιότητα αμέσως με κέρδισε. Από τη στιγμή εκείνη λοιπόν βάλθηκα να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φυλλάδιο. Αυτό που τελικά έμαθα είναι ότι η έκδοσή του έχει ανασταλεί (ελπίζω μόνο προσωρινά), ότι έχουν κυκλοφορήσει 50 τεύχη συν 2 ακόμα extra και ότι τα έχει στο αρχείο του ο φίλος μου ο Σ. Έτσι λοιπόν όταν κατέβηκα στην Θεσσαλονίκη πήγα και τον συνάντησα, μου τα έδωσε και έπειτα τα σκανάρησα και τα "ανέβασα" αυτούσια σε τούτο εδώ το Blog που έφτιαξα αποκλειστικά γι' αυτόν τον σκοπό. Δυστυχώς μου λείπουν 4 τεύχη (Νο.1, 2, 3, 25), ελπίζω όμως κάποια στιγμή να τα βρω και να συμπληρώσω το κενό.

Το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που εξέδοσαν τα "αντικυνωνικά" δεν τα γνωρίζω. Αυτό το τονίζω για να μη νομιστεί από κανέναν ότι είναι δικά μου πονήματα και βγω τζάμπα μάγκας, πράγμα που σιχαίνομαι...

Ελπίζω να αγαπήσετε το φυλλάδιο όσο το αγάπησα εγώ και ν' αποτελέσει αφορμή για σκέψεις, συζητήσεις και άφθονο γέλιο ;-)

ΥΓ: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Teruliano, στον Σ. στον Μ. και στον Α. για την βοήθειά τους...

ΥΓ 2: κάνοντας κλικ πάνω στις φωτογραφίες μεγαλώνουν και διαβάζονται άνετα.

3 comments:

homelessMontresor said...

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπει κάπου (μάλλον 500φορές) αλλά έχω αργή σύνδεση κ για να δω έστω και ενα από αυτά μου πήρε πολύυυυυυ χρόνο... αυτό που διάβασα μ άρεσε όμως, υπάρχει άλλος τρόπος να πέσουν στα χέρια μου???

Erwtas Stomaxhs said...

montresor αυτός είναι ο πιο άμεσος τρόπος. βέβαια μπορείς να πεις και την γειτόνισσά σου την nosy που έχει dsl να τα περάσει σ' ένα cd και να στο δώσει. το φυλλάδιο είναι δύσκολο να το βρεις πια...

ANDREAS KATSIKOUDIS said...

Μπράβο! Είναι κρίμα να χάνονται τέτοια πράγματα...